Systers blogg.

Jag har två härliga systrar. En av dem anlitar jag för att sy om mina kläder eftersom jag inte är den bästa på det. Hon är kanonduktig och därför vill jag tipsa om min hennes blogg, hon kallar den för ”madebyEA”. Där lägger hon upp bilder på barnkläder hon sytt, bl.a. till sina charmerande döttrar. Så ta en titt på hennes blogg genom att följa länken ovan.

http://madebyea.blogspot.com

Posted in Blogg, Okategoriserade | 3 Comments

3 Responses to Systers blogg.

  1. El Corazon says:

    Okej Mackan, du är ingen biffig kille och drar inte alltför stora storlekar… men barnkläder??

  2. Elin says:

    Sjysst av dig brollan! Synd bara att jag aldrig uppdaterar den, hehe! Tänkte dock att det skulle bli ändring på det så idag har jag faktiskt skrivit några rader… Sen har jag försökt fixa dina andra byxor men tycker inte det blev så bra faktiskt. Var väldigt svårt att sy där med symaskin – insåg att det inte finns så mkt utrymme i en ficka. 😉

    Ska lägga in en länk till din blogg nu så ALLA mina followers hittar hit! 😉