Han tränar HV71 nästa säsong!

Ja, så skulle det ju låta om det var kvällspressen som fick sätta rubriken. Men som tur är, är det inte kvällspressen som sätter rubrikerna på denna blogg utan jag själv. Och därför kommer jag med ett riktigt scoop. Tränaren för HV71 nästa säsong heter Janne Karlsson!

Nu är ju detta rent spekulativt och jag har ingen fakta att tillgå men tror ändå att det kan ligga en del sanning i detta påstående. Nuvarande tränare Janne Karlsson, som tog över efter Kenta Johansson, har nu varit tränare i två år och har kontrakt för ytterligare ett. Meningarna om hans kvaliteter är många och jag tillhör dem som tror att det bästa för laget vore om en ny tränare skulle komma. Det är alldeles uppenbart att flera av spelarna kommer söka sig till en annan klubb om Janne Karlsson är kvar. Och det vore ju inte bra om vi ser en spelarflykt p.g.a. ledarskapet. Stillman har klargjort att det är Janne Karlsson som kommer leda laget nästa säsong och jag tror han har rätt. Men han har en räv bakom örat, denne Stillman, och bidar tiden tills all hockeykval och slutspel är klart då han kommer klargöra att det är Växjö Lakers nuvarande tränare Janne Karlsson som kommer bli ny tränare för HV71. (För de som inte redan visste det, så är det faktiskt så att Växjö Lakers tränare heter Janne Karlsson.) Så visst kommer han ha rätt, Stillman, om att det är Janne Karlsson som kommer träna HV nästa säsong.

Men kom ihåg var ni hörde det först, Rylnerism presenterar sanningar, snabbare och träffsäkrare än vad all kvällspress tänkas kan.

Posted in Sport | Tagged | Kommentarer inaktiverade för Han tränar HV71 nästa säsong!

Comments are closed.