VM i Snooker!

För den som inte uppmärksammat det än så pågår världsmästerskapen i Snooker just nu. Jag har tidigare skrivit om Mark Williams som är en av mina favoriter till att vinna detta år. Han ser ut att vara i god balans och uppvisar mycket god form just nu. Många tv-timmar framför Eurosport hägrar de kommande veckorna då matcherna är långa och finalen som spelas över 39 frames påbörjas söndagen den 1 maj och avslutas måndagen den 2 maj.

Den som vill följa med i resultaten och läsa mer om snooker så rekommenderas worldsnooker.com och den svenska sajten snooker.se.

Härom veckan tillbringade jag en helg i Lund med att spela snooker, så kul det var, och jag avslutade med att vinna med 3-1 över min främsta rival i detta ädla spel. Jag misstänker att han vill ha en snabb revansch så det blir väl till att ge sig iväg till lärdomsstaden Lund igen snart. Om det finns någon som vet om det finns ett ställe här i Jönköping där man kan spela snooker eller carambole får ni gärna kommentera här eller höra av er via mail. Tydligen lever biljardsporten i Jönköping i en tämligen bristfällig tillvaro sedan Shooters biljard i Jönköping lagt ner sin verksamhet. Men ingen skulle bli gladare än jag om jag blev motbevisad, så hör av er om ni vet något om detta.

Nedanstående bild är från en av de tidigare matcherna med Rivalen (på bild).

 

Rivalen i öppningsstöt.


Posted in Sport | Tagged | 2 Comments

2 Responses to VM i Snooker!

  1. Rivalen says:

    Blev det inte t.o.m. 3-0? Fruktansvärt! Men hellre stryk än inget spel alls. Nåväl. Jag tröstar mig med att jag dominerade spelet kvällen dessförinnan – som du passande nog inte nämner i ditt inlägg!! Välkommen tillbaka!

  2. Pingback: Bloggar jag följer « My Blog