Härligt med skräppost!

Får ni också mycket skräppost i mailen? På jobbet  får man ju hur mycket som helst, men jag tycker nog att det börjar trilla in lite för mycket på ens privata mail också. Jag vill dela med mig av ett jag fick häromdagen som jag skrattade gott åt. Ni som, liksom jag,  tycker att det är kul med felstavningar och syftningsfel kan här få ett litet gott skratt. Men det beror nog snarare på översättningsproblematik än okunskap i det svenska språket, tror jag.

 

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>