Jippie! – Äntligen!

Så har det äntligen hänt! – Jag har hittat ett biljardbord!

Och det bara 100 meter från där jag bor.

Det är som julafton idag, man har gått och väntat på paketen och så till slut är det dags. Man vet vad man ska få men ändå, man river bort omslagspappret och till slut ser man det man redan visste, – JIPPIE -, det var ju det jag önskade mig.

Jag hade varit och köpt en kebabpizza, och på hemvägen kom jag på att jag behövde en dosa snus, så jag tänkte att jag tar den butik som är smidigast att komma intill och som går snabbast. Jag ville ju inte att kebabpizzan skulle kallna för mycket. Så strax efter undergången, i samma kvarter där Z-kiosken tidigare låg, ligger nu en närlivsbutik, de har inte alltför mycket att erbjuda men det viktigaste. Och när jag kliver in i butiken så ser jag långt nere i lokalen – ett biljardbord. Mina ögon tårades och jag visste inte om jag skulle jubla eller gråta. Tappade nästan fattningen helt och glömde nästan bort varför jag var i butiken. Jag pratade lite kort med butiksföreståndaren och lovade att jag skulle komma tillbaka så snart som möjligt.

Östra närlivs – en butik nära dig.

Och med ett biljardbord!

Det är historia som skrivs i detta nu.

Posted in Okategoriserade | Tagged , | 7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>