Varför jag gillar Mac och iPhone!

De som känner mig vet att jag är ”gift” med min iPhone. Har den vid min sida i stort sett hela tiden. Varför kan man undra. Det är ju bara en telefon. Det är precis det den inte är. Jag ser det mer som minidator, en allt-i-allo. Förr hade man almanackor, kalendrar, plånböcker, adressböcker m.m. som separata ting. Nu har jag allt i min iPhone. Visst har den begränsningar men appar utvecklas hela tiden så det finns fortfarande många användningsområden som kan komma fram.

Självklart har jag en iMac hemma också. Apple har verkligen lyckats fånga mig. Inga fler pc-problem, inga felsökningar vad gäller drivrutiner m.m. Listan kan göras lång för fördelarna med att använda Appleprodukter. Sen är jag väldigt svag för gränssnittet också så det gör ju sitt till. Så jag kan varmt rekommendera att skaffa en Mac om ni behöver en ny dator. Övergången från PC är inte så komplicerad som man tror. Det är faktiskt väldigt enkelt.

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>