Biljard i Jönköping?

Jag ser att flera av dem som besöker denna sajt har kommit via Google och sökt efter biljard i Jönköping, troligtvis för att hitta någonstans att spela biljard i Jönköping. Och denna sajt rankar ganska högt på sökfraser som har med biljard eller snooker i Jönköping att göra då det inte är många andra sajter som talar om detta. Jag har ju tidigare skrivit om bristen på biljardhallar i Jönköping sedan Shooters på Torpa lade ner sin verksamhet. Mig veterligen finns ingen biljardhall i denna stad vilket jag finner aningen anmärkningsvärt. Och mycket tråkigt eftersom jag själv tycker det är otroligt kul att spela biljard, men framför allt carambole och snooker. Hade jag haft möjlighet och tid hade jag själv försökt hitta en lokal och starta en verksamhet. Med så många studenter som finns i denna stad och så många företag som vill hitta events till personalaktiviteter tror jag inte det hade varit så svårt att driva en sådan verksamhet.

Jag kan ha fel, och jag blir mer än gärna överbevisad. Så informera mig om ni känner till var man kan spela biljard i Jönköping eller om ni känner nån som har tanke på att dra igång en verksamhet. Jag bidrar gärna med det jag kan, bara jag får spela lite biljard eller ännu hellre, snooker och carambole.

Posted in Blogg, Sport | Tagged , , | 28 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>